In Honour of Higgins

WEIMARANERKENNEL

 

Puppy nieuws!

 

    

7 september 2020 is het tweede nest van onze Raven geboren. Deze keer met Enzo (Beautiful Twist of the Grey Noble) als vaderhond. Het zijn 6 prachtige reuen. Alle pups zijn reeds geplaatst.

   

In de Facebook groep Weimaranerkennel In Honour of Higgins leest u meer over Raven en Enzo en ziet u dagelijkse foto’s en filmpjes van het nest. Op pagina “onze pups” vindt u een beeld van hoe de pups bij ons opgroeien. 

 

Wilt u in aanmerking komen voor één van onze pups?

 

Lees dan hier verder...

Welkom op onze website.

Sinds 2001 zijn wij in het bezit van onze eerste korthaar Weimaraner Higgins (High Society of the Grey Noble). Al gauw waren wij volledig in de ban van dit prachtige hondenras. 

Aanvankelijk hadden we Higgins aangeschaft als huishond, maar het duurde niet lang of wij begonnen met jachttraining en met het deelnemen aan tentoonstellingen. Al snel had Higgins genoeg punten bij elkaar gewonnen voor de titel  “Nederlands Kampioen Exterieur”. Mede vanwege dit resultaat en zijn geweldige karakter hebben wij Higgins ingezet in de fokkerij.

In 2009 is onze kennel uitgebreid met locatie Vught. Uit ons eerste nest is daar een pup gaan wonen, Maus (Angel in Honour of Higgins). Door haar uitzonderlijk fijne karakter en uitstekende resultaten in shows en jacht is ook daar besloten dat de genen verder doorgegeven moesten worden.

 

Onze missie is gezonde, rastypische pups te fokken met een vriendelijk, zacht karakter en een natuurlijke jachtaanleg.

Hilversum

Madzy Bus
Snelliuslaan 105
1222TD Hilversum
06-53519868

Vught

Loes de Vlaam
Kampdijklaan 59
5263CH Vught
06-12657918

privacy verklaring