Onze honden

Ravishing Red in Honour of Higgins (Raven)

4 augustus 2015 werden de pups van Maus en Digo van de Runnenburgh geboren. Eén van deze teven is aangehouden om de toekomst van de kennel te waarborgen: Raven. Raven woont in Vught, heeft een uitmuntend exterieur, een zacht karakter en is “laut am jacht’. In 2018 heeft zij haar eerste 7 puppen ter wereld gebracht en bleek ze een ongekend lieve moeder. Haar tweede nest (6 pups zag in september 2020 het levenslicht

Angel in Honour of Higgins (Maus) †

Maus (de zus van Jillz) woont in Vught bij haar baasje Loes de Vlaam. Door Maus haar bijzondere, zachtmoedige en stabiele karakter is besloten dat haar genen doorgegeven moesten worden. Ook scoort Maus goed op de jachtcursus en heeft een uitmuntend exterieur. Maus heeft in 2 nesten 16 geweldige nakomelingen op de wereld gezet.

Jill in Honour of Higgins (Jillz) †

Eén van de pups uit het eerste nest van Tidor of Yenna’s Pride met onze Lizzy, woonde sinds oktober 2009 bij Madzy in Hilversum. Haar naam was Jillz. Jillz had een uitmuntend exterieur en een geweldig fijn karakter! We hoefden dan ook niet lang na te denken om ook met haar een nestje te fokken. Heel verdrietig waren wij toen Jillz op 6 juli 2015 plotseling overleed aan een levertumor.

Keen Eliza of the Grey Noble (Lizzy) †

Uit één van de nesten van Higgins hebben wij in 2004 een teef, Lizzy aangehouden en met deze dochter hebben wij de lijn doorgezet. Ook met haar zijn wij actief geweest in de jachthondensport (KNJV B diploma behaald). Op 13 februari 2019 is zij op de zeer respectabele leeftijd van 14 door ouderdom overleden. Wij zijn haar dankbaar voor de 2 nesten prachtige nakomelingen die zij achterlaat.

High Society of the Grey Noble (Higgins) †

Op 14 december 2010 hebben we met heel veel pijn in ons hart onze stamvader Higgins in moeten laten slapen wegens een chronische en dus niet meer te stoppen darmontsteking. Wij missen hem nog elke dag en zijn dankbaar dat hij voortleeft in onze kennelnaam en uiteraard in al zijn nakomelingen

Hilversum

Madzy Bus
Snelliuslaan 105
1222TD Hilversum
06-53519868

Vught

Loes de Vlaam
Kampdijklaan 59
5263CH Vught
06-12657918

privacy verklaring